Munkagépek


Fontos, hogy mielőtt kiválasztja az önnek megfelelő emelőkosaras gépet vagy minikotrót, vegye figyelembe a munkavégzésre szánt területnél a kapuk, bejáratok szélességét, magasságát. Kiemelten fontos tényező, hogy a kosaras gépek talpalásához stabil talaj viszonyok szükségesek. Vegye figyelembe, hogy beltérnél a gépnek szüksége van megfelelő magasságra, hogy hatékonyan tudjon működni. Kérjük, hogy a bejutást előre biztosítsa, hogy gördülékenyen tudjanak balesetmentesen dolgozni a kollégák. Amennyiben nem tud dönteni az önnek megfelelő munkagépről, kérje segítségünket az ügyfélszolgálati telefonszámainkon!

 

Vállalkozásunk elsősorban Budapesten, Pest, Heves, Nógrád megyében és a Balaton térségében biztosít bérelhető minikotró markolót és emelőkosaras munkagépeket. Ezen felül érdeklődjön az alábbi telefonszámokon további információkról a megadott területen kívüli bérlés iránt. Köszönjük!

Kérjen tőlünk ajánlatot ügyfélszolgálati elérhetőségeinken a bérelhető munkagépeinkkel kapcsolatban. Az óradíj nem tartalmazza a munkavégzés díját.

Megrendelés és információk: +36309427180 vagy +36703917066 vagy toldi [kukac] toldinet.hu email címen.

 

Miért válasszon minket?

  • Nem számítunk fel plusz díjat a 16 óra utáni és a hétvégi munkákért
  • Rugalmasan dolgozunk
  • Új, modern és korszerű munkagépeink hatékonyak
  • Opciónk van alacsonyabb és magasabb munkavégzésre is akár
  • Szűk helyekre is könnyen beférő minikotró markoló gép
  • Tapasztalt személyzet

 

Válassza ki a képre kattintással, hogy melyik munkagépünkről szeretne érdeklődni

 

Emelőkosaras gépeink:

Socage ForSte 32DJ magasba emelő munkagép bérlés

EuropeLIFT TM18GT – Önjáró Emelőkosaras utánfutó munkagép bérlés

 

 

Minikotró Markológépeink:

Kubota KX016-4 Gumilánctalpas Minikotró munkagép bérlés

 

 

Képek a munkagépekről:

Salgótarján, Budapest, megye, Somogy, Veszprém, Zamárdi, markoló, markológép, Kubota, bérlés, munka, gépbérlés, Siófok, emelőkosaras gép, munka, gépbérlés, Kosaras emelő, Kosaras emelő bérlés, Kosaras autó, utánfutó, földmunka, gumilánctalpas, kubota, tereprendezés, árokásás,alapásás, ásás, törőfejes bontás, bontás, tereprendezés, EuropeLift, bérgép, munkagép, bérelhető gépeink, sávalap ásás, medencealap kiemelés, közműárok ásás, gépiföldmunka, tereprendezés, alapkiszedés, gépi földmunka, bontás, alap kiásása géppel, földmunkagépek, gumihevederes mini forgókotró, Socage, ForSte, 32DJ, magasba emelő munkagép, 32 méter, 18 méter,