Optikai infrastruktúra építés

 

Bevezető

Az optikai kábel egy nagyon kis átmérőjű üvegszálból és a körülötte lévő héjból áll vezeték. Működési elve a fénysugarak visszaverődésén alapul. A két végpont között közlekedő fénysugarakat használják digitális információk továbbítására. Ezt a fajta átviteli közeget nem befolyásolja a környezetben előforduló interferenciák és zajok. A hagyományos réz alapú kábelekhez összehasonlítva az optikai kábelek sokkal nagyobb sávszélességet biztosít. A szálak egyaránt készülhetnek átlátszó műanyagból vagy üvegből, a nagy távolságú kommunikációkhoz alkalmazott szálak mindig üvegből készülnek, mert az üvegszálnak kisebb a csillapítása, ezáltal nagyobb távolságok ívelhetőek át vele.

 

 


Hálózatunk

Az optikai hálózatok építése és a technológia napjainkra már kevesebb befektetést igényel, mint korábban a technológia kezdetén. Cégünk igyekszik a hálózatban minél több helyen alkalmazni az optikai technológiát, hogy ezzel javítsa a felhasználói élményt és a stabilitást. Bizonyos területeken már a végfelhasználók közvetlenül optikán keresztül képesek csatlakozni.

További információk az alábbi oldalakon:

 


Optikai kábelezés

Cégünk a modern optikai hálózatok és kábelezésekkel is foglalkozik. Ezen technológia már több helyen is jelen van az internetes hálózatunkban.

  • Szálhegesztés
  • Optikai kábelezés
  • Optikai kábelezésről riport készítés

További információért a 06309427180 ügyfélszolgálati számon kérjen tájékoztatást.

Kapcsolat

 

Optikai szálhegesztés a Mátrában Optikai szálhegesztés a Mátrában