Vállalati Internet

Bevezető

Cégünk számára fontos, hogy a partnereinknek minőséget biztosítsunk, így üzleti ügyfeleinknek számára optikai hálózaton keresztül szimmetrikus bérelt vonali összeköttetést szolgáltassunk. A szolgáltatási területünkön belül készen állunk, hogy kiszolgáljuk a helyi vállalkozásokat és vállalatokat üzleti internet szolgáltatásunkkal. Elsősorban kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok és továbbá a közintézmények számára ajánljuk.

Számos partnerünk veszi igénybe a salgótarjáni és a bátonyterenyei ipari parkokban ezen kapcsolatainkat.  Továbbá Salgótarján belvárosában a cégeknek vállalati szintű optikai nagy sebességű kapcsolatot biztosítunk, ezzel elősegítve működésüket. Ezen szolgáltatásunk kiváló megoldás, ha önnek elengedhetetlen az üzletfolytonosság és az állandó rendelkezésre állás.

Rengeteg helyi vállalkozás és cég veszi igénybe a szolgáltatásainkat, melyekről készítettünk egy oldalt. Ezt az alábbi oldalon tekintheti meg, ide kattintva!

További információkat az ügyfélszolgálatunkon kérhet!

 


Ajánlatkérés

Ezen szolgáltatásunk eltér a hagyományos lakossági internet csomagunktól, így minden esetben egyedi ajánlatot adunk.

További részletes ajánlatot a 06(30) 9427180-as telefonszámon vagy a toldi [kukac] toldinet.hu email címet kérhet! Köszönjük!

Kapcsolat

 


Bérelt vonali kapcsolat előnyei

 

 • Magas megbízhatóság, akár 98%-os rendelkezésre állás
 • Akár szimmetrikus és garantált nagy sebességű le- és feltöltési sebesség

  A hagyományos internet előfizetésekhez képest a le- és a feltöltési sebesség megegyezik a garantált sebességgel. A sávszélesség teljesen egyedi és az igényekhez igazított.

 • Szolgáltatói központi felügyelet

  A bérelt vonali kapcsolatainkat központilag felügyeljük. Ennek előnye a hagyományos előfizetésekhez képest, hogy azonnal értesülünk az Ön kapcsolatát érintő problémákról. A kapcsolatát állandóan monitorozzuk. Szolgáltatásunktól független probléma esetén kontakt személyt tájékoztatjuk.

 • Kiemelkedő támogatás

  Esetleg jövőbeli igényei és probléma esetén prioritást élveznek a bérelt vonali Előfizetőink.

 • Akár optikai csatlakozás (szolgáltatás igénybevételi helyfüggő)
 • Akár nagy sebességű mikrohullámú pont-pont csatlakozás (szolgáltatás igénybevételi helyfüggő)

  Nagy sebességű pont-pont kapcsolat segítségével valósul meg a csatlakozás, melynek előnye, hogy a csatlakozási ponton kizárólag az Ön adatforgalma halad át.

 • Publikus IP cím lehetőség
 • Az iparban elismert márkájú és magas minőségű berendezések biztosítják a kapcsolatot a jelenlegi és a leendő Ügyfeleink számára.

 


Referenciáink

Büszkeségünk, hogy rengeteg helyi vállalkozás és cég választotta a szolgáltatásainkat. A referenciáink között szerepelnek rendezvények, ahol internet szolgáltatásunk volt megosztva az oda látogatók számára. A salgótarjáni strandkézilabda tornán a vállalkozásunk biztosította a Sport1 számára az internetes kapcsolatot, melyen keresztül valósították meg a tv-s élő közvetítést.

Referenciáink


Foglalkozunk még


Képek