Viharkár utáni favágás Somoskőújfaluban emelőkosaras gépünkkel

Viharkár utáni favágás Somoskőújfaluban a bérelhető 32 méteres Socage ForSte 32DJ emelőkosaras gépünkkel. A munkát megnehezítette, hogy az elektromos hálózat nem lett lekapcsolva, de a gépünk profin teljesített ilyen körülmények között is.

Helyszín: Somoskőújfalu, Nógrád megye

Favágó: Németh Zoltán

Socage ForSte 32DJ – 32 méteres emelőkosaras gép

Favágás emelőkosaras géppel

Kérjen tőlünk ajánlatot ügyfélszolgálati elérhetőségeinken a bérelhető munkagépeinkkel kapcsolatban.

Megrendelés és információk: +36309427180 vagy toldi [kukac] toldinet.hu email címen.

avágás emelőkosaras géppel avágás emelőkosaras géppel avágás emelőkosaras géppel avágás emelőkosaras géppel avágás emelőkosaras géppel


További leírás a Socage ForSte 32DJ emelőkosaras munkagépről

A gépparkunkat nemrégiben bővítettük egy Socage ForSte 32DJ 32 méteres emelőmagasságú gép beszerzésével, mely 19 méteres oldalkinyúlásával, nagy kosárméretével és 300 kg-os terhelhetőségével elégítheti ki a megrendelőink széles körű igényeit. Bérbe vehető autónk a legjobb megoldás magasban végzendő munkák gyors és hatékony kivitelezéséhez. Az emelőkosaras gépek költséghatékony megoldást biztosítanak egyszerűbb és bonyolultabb feladatok elvégzésére is egyaránt. Komfortos segítséget nyújtanak magasban végzendő munkák elvégzésére. Emellett energiát és időt spórolhatnak meg bizonyos feladatok során. Emelőkosaras gépünk kiváló megoldások például műszaki vagy építőipari feladatokhoz.