Gépek

Béreljen munkagépeket tőlünk és spóroljon pénzt és időt!

Ne béreljen rossz állapotú munkagépeket, helyette válassza a kiváló Socage, Europelift, Kubota vagy Jensen márkákat!

Megrendelés, árak és információk: 06 (30) 9427180 vagy 06 (32) 700-017 telefonszámokon vagy toldi [kukac] toldinet.hu email címen.

Gazdaságos megoldások a gyors és minőségi munkákhoz! Bérlés lehetőséget ad, hogy hatékony és költségbarát megoldást nyújtson.

Emelőkosaras gépek 18 vagy 32 méteres munkamagassággal akár béltéri munkához is.

Bérelhető 18 méteres emelőnknél akár elektromos hálózati működés is.

Munkagépek magasban végzett munkához, favágáshoz és földmunkákhoz.


Bérelhető munkagépeink és szolgáltatásaink

Válassza ki a képre kattintással, hogy melyik munkagépünkről szeretne érdeklődni

(Kattintson a kívánt munkagép képére az oldal megnyitásához)


Emelőkosaras gépeink

Kattintson a kívánt munkagép képére az oldal megnyitásához


Földmunkagépeink

Kattintson a kívánt munkagép képére az oldal megnyitásához


Ágdaráló gépek

Kattintson a kívánt munkagép képére az oldal megnyitásához


Egyéb szolgáltatások

Kattintson a kívánt szolgáltatás képére az oldal megnyitásához


Kapcsolatfelvétel

Megrendelés, árak és információk: 06 (30) 9427180 vagy 06 (32) 700-017 telefonszámokon vagy toldi [kukac] toldinet.hu email címen.

Telephelyünk: Salgótarján (Nógrád megye)

Kérjen tőlünk ajánlatot ügyfélszolgálati elérhetőségeinken a bérelhető munkagépeinkkel kapcsolatban. A munkagépek aloldalain megtalálhatóak az áraink és kiszállási költségek.

A munkagépeink bérlése során mi biztosítjuk a kezelőt. A gépkezelőink az igényeknek megfelelően irányítják a munkagépeinket.


Referenciáink

Örömmel tölt el, hogy rengeteg helyi vállalkozás és önkormányzat keresett meg már minket különböző munkagépes feladatokkal. Igyekszünk minden Ügyfelünknek kiváló munkát átadni. Az alábbi linken megtekinthetik rendszerezve a munkáinkat, melyekre büszkék vagyunk. Rengeteg megkeresés kaptunk már különböző nagyobb és neves állami fejlesztések kivitelezőitől is.

  • Önkormányzatok
  • Díszítőcégek
  • Favágók
  • Karbantartó cégek

Előnyei a bérlésnek

A munkagép bérbeadás egy olyan gyakorlat, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy rövid távú munkagép-igényeiket kielégítsék anélkül, hogy megvásárolnák azokat. Ez az üzleti modell egyre népszerűbb az iparban, mivel lehetővé teszi a hatékony és költséghatékony projektkezelést.

  1. Költséghatékony: A munkagép bérlése sokkal költséghatékonyabb lehet, mint az eszköz vásárlása. A bérelt gépet csak akkor kell fizetni, ha szükség van rá, és nincs szükség a karbantartására és a tárolására.
  2. Rugalmasság: A munkagép bérlése lehetővé teszi, hogy a felhasználó csak annyi időre vegye igénybe a gépet, amennyire szüksége van. Ez különösen előnyös azok számára, akik időszakosan, vagy csak időlegesen használják a gépet.
  3. Minőség: A bérelt munkagépeink modern, karbantartott, és jól felszereltek, amelyeket rendszeresen ellenőriznek és javítanak.
  4. Különleges igényekhez igazodás: A bérelt munkagépek kiválasztásakor a bérlőknek lehetőségük van olyan gépek kiválasztására, amelyek kifejezetten az ő igényeikre vannak szabva, így biztosítva, hogy a munkagépek a legmegfelelőbbek az adott feladatra.
  5. Elérhetőség: A bérelt munkagépek széles választéka áll rendelkezésre, így a bérlők gyorsan és egyszerűen megtalálhatják a megfelelő gépeket az adott feladathoz.
  6. Kevesebb felelősség: A bérlőnek nem kell aggódnia a karbantartási és javítási költségek miatt, mivel a bérlőnek csak a bérlési díjat kell fizetnie.

A munkagép bérlés nagyszerű lehetőség azoknak, akiknek rövid vagy hosszabb távú igénye van egy gépre, de nem akarnak befektetni egy teljesen új gépbe.


Képek