Internet


Társaságunk kiemelt szerepet vállal a vidéki szélessávú internet szolgáltatás kialakításában, hogy a gyors és stabil internet mindenki számára elérhető legyen, azokon a helyeken is ahol a nagy szolgáltatók, még nem építették ki rendszerüket. Megtisztelő vállalkozásunk számára, hogy a térség önkormányzatai együttműködő partnerként támogatja munkánkat. Munkatársaink az informatikai szakma iránt elkötelezett szakemberek, akik felmerülő műszaki probléma esetén, készek azonnal megkezdeni a hiba elhárítását, ezzel biztosítva az Önöknek nyújtott szolgáltatás folyamatos fenntartását. Fontos számunkra, hogy hűségnyilatkozat nélkül tartsuk meg az Ügyfeleinket a szolgáltatásainkkal! A cégünk alapelve, hogy a legfontosabb az Ügyfél elégedettsége.

 

Internet szolgáltatásunk előnye: olcsó, nagy sávszélességű, megbízható, állandó hozzáférésű szolgáltatást biztosítunk egyéb járulékos költségek és hűségnyilatkozat nélkül. Továbbá a társaságunk foglalkozik

Cégünk számára fontos, hogy a partnereinknek minőséget biztosítsunk, így üzleti ügyfeleinknek számára optikai hálózaton keresztül szimmetrikus bérelt vonali összeköttetést szolgáltassunk. Számos partnerünk veszi igénybe a salgótarjáni és a bátonyterenyei ipari parkokban ezen kapcsolatainkat. Ezen felül lakossági ügyfeleink egyes területeken új generációs modern optikai hálózaton keresztül kapcsolódhatnak hálózatunkra. Továbbá Salgótarján belvárosában a cégeknek vállalati szintű optikai nagy sebességű kapcsolatot biztosítunk, ezzel elősegítve működésüket. Ezen szolgáltatásunk kiváló megoldás, ha önnek elengedhetetlen az üzletfolytonosság és az állandó rendelkezésre állás. További információkat az ügyfélszolgálatunkon kérhet tájékoztatást.

 

Bérelt vonali kapcsolat előnyei

 • Magas megbízhatóság, akár 98%-os rendelkezésre állás
 • Akár szimmetrikus és garantált le- és feltöltési sebesség
 • Központi felügyelet
 • Kiemelkedő támogatás
 • Akár optikai csatlakozás (szolgáltatás igénybevételi helyfüggő)
 • Akár nagy sebességű mikrohullámú pont-pont csatlakozás (szolgáltatás igénybevételi helyfüggő)
 • Publikus IP cím lehetőség

További információkat az ügyfélszolgálatunkon kérhet a Vállalati Internetünkről!

 

Technológia

A hétköznapokban is megjelenő optikai kábel technológiát használva egyre több helyen érhető el a hálózatunkban ilyen összeköttetés, amely nagy sebességet, alacsony válaszidőt és stabil kapcsolatot biztosít. Erről a megoldásainkról és hálózati infrastruktúra kiépítéssel kapcsolatban az ügyfélszolgálatunkon kérhet tájékoztatást.

Leendő és meglévő ügyfeleinknek lehetőségük van vásárolni bekötéskor és utólag is WiFi hálózati routert, amelyről bővebben az elérhetőségeinken kaphat információt.

További tájékoztatást a 06 (30) 9427180 vagy a 06 (32) 418-018 ügyfélszolgálati számainkon kaphat!

 

Referenciáink

Büszkeségünk, hogy rengeteg helyi vállalkozás és cég választotta a szolgáltatásainkat. A térség ipari parkjaiban létesített hálózatunkon keresztül képesek vagyunk kiszolgálni a cégek és vállalkozások igényei. A referenciáink között szerepelnek rendezvények, ahol internet szolgáltatásunk volt megosztva az oda látogató vendégek számára. A salgótarjáni strandkézilabda tornán a vállalkozásunk biztosította a Sport1 számára az internetes kapcsolatot, melyen keresztül valósították meg a tv-s élő közvetítést.

Internetes szolgáltatásainkkal kapcsolatos referenciáinkat az alábbi oldalon találja.

 

Lefedettségi területeink

Cégünk az alábbi településeken biztosít internet szolgáltatásokat: Alsótold, Bárna, Bátonyterenye, Garáb, Dorogháza, Erdőkövesd, Egyházasgerge, Istenmezeje, Galyatető, Felsőtold, Kishartyán, Kutasó, Karancskeszi, Karancsság, Karancsalja, Karancslapujtő, Kazár, Lucfalva, Mátranovák, Mátraszele, Mátraterenye, Mátramindszent, Mátraverebély, Nagykeresztúr, Nemti, Piliny, Pétervására, Sóshartyán, Ságújfalu, Szalmatercs, Szuha, Salgótarján, Szúpatak, Szentkút, Szécsény, Szorospatak, Somoskőújfalu, Salgóbánya, Somlyóbánya, Rákóczibánya, Váraszó, Vizslás, Varsány. Továbbá a salgótarjáni és bátonyterenyei ipari parkok.

Az alábbi települések vonzáskörzetéről érdeklődjön az ügyfélszolgáltatunkon.

 

 

 

Internetes csomagjaink

Alap

4300 Ft / hó

 • Hűségidő nélkül
 • 3Mbit/s

Egyedi

3300 Ft / hó

 • Hűségidő nélkül
 • 5Mbit/s

Panel

2200 Ft / hó

 • Hűségidő nélkül
 • 5Mbit/s
Települések ahol a Toldinet Kft szolgáltat: Alsótold, Bárna, Bátonyterenye, Garáb, Dorogháza, Erdőkövesd, Egyházasgerge, Istenmezeje, Galyatető, Felsőtold, Kishartyán, Kutasó, Karancskeszi, Karancsság, Karancsalja, Karancslapujtő, Kazár, Lucfalva, Mátranovák, Mátraszele, Mátraterenye, Mátramindszent, Mátraverebély, Nagykeresztúr, Nemti, Piliny, Pétervására, Sóshartyán, Ságújfalu, Szalmatercs, Szuha, Salgótarján, Szúpatak, Szentkút, Szécsény, Szorospatak, Somoskőújfalu, Salgóbánya, Somlyóbánya, Rákóczibánya, Váraszó, Vizslás, Varsány
MegnevezésAlapcsomagPanelnetEgyedi
Garantált letöltési sebesség0.50 Mbit/s0.50 Mbit/s0.50 Mbit/s
Garantált feltöltési sebesség0.12 Mbit/s
0.12 Mbit/s0.12 Mbit/s
Böngészési sebesség3.00 Mbit/s5.00 Mbit/s5.00 Mbit/s
Letöltési sebesség1.50 Mbit/s2.00 Mbit/s2.00 Mbit/s
Feltöltési sebesség0.25 Mbit/s0.51 Mbit/s0.76 Mbit/s
Havi előfizetési díj4300 Ft + áfa(5%)2200 Ft + áfa(5%)3300 Ft + áfa(5%)
E-mail2 db2 db2 db
Webtárhely50 Mb50 Mb50 Mb
Publikus IP cím (1 db)3000 Ft + áfa(27%)3000 Ft + áfa(27%)3000 Ft + áfa(27%)