Internet


internet

 

 

 

 

 

Bevezetés

Az Internet használata mára, életünk szerves részévé vált az iskolában, a munkahelyen, és otthonunkban is a kikapcsolódás elengedhetetlen része. Egyre több szolgáltatás jelenik meg a világháló, mely megkönnyíti az emberek életét. Továbbá az online streaming szolgáltatások és játékok is teret hódítanak napjainkban. Manapság már elengedhetetlen tartozéka a háztartásoknak az internet szolgáltatás. Társaságunk kiemelt szerepet vállal a vidéki szélessávú internet szolgáltatás kialakításában, hogy a gyors és stabil internet mindenki számára elérhető legyen. Több, mint 13 év tapasztalatával igyekszünk fejlett technológiák alkalmazásával javítani az Ügyfeleink szolgáltatásait. Célunk, hogy minél több emberhez, jobbnál jobb szolgáltatásainkkal elégítsük ki igényeiket.

Megtisztelő vállalkozásunk számára, hogy a térség önkormányzatai együttműködő partnerként támogatja munkánkat. Munkatársaink az informatikai szakma iránt elkötelezett szakemberek, akik felmerülő műszaki probléma esetén, készek azonnal megkezdeni a hiba elhárítását, ezzel biztosítva az Önöknek nyújtott szolgáltatás folyamatos fenntartását. Számunkra a legfontosabb az Ügyfél elégedettsége. Válassza a Toldinetet az ügyfélcentrikus internet szolgáltatásért rejtett költségek nélkül! Szolgáltatásainkat Nógrád és Heves megye területén létesített ellátópontjaink segítségével vehetik igénybe Ügyfeleink.

Otthoni internet szolgáltatásunk előnye: olcsó, nagy sávszélességű, megbízható, állandó hozzáférésű szolgáltatást biztosítunk egyéb járulékos költségek és telepítés díj nélkül.* Gyors telepítés vállalunk olyan területeken, ahol más szolgáltatások nem elérhetőek!


Lefedettségi területeink

Cégünk, az alábbi településeken biztosít internet szolgáltatásokat: Alsótold, Bárna, Bokor, Bátonyterenye (Kisterenye, Nagybátony, Maconka, Nagyszarisznyó, Szúpatak), Garáb, Dorogháza, Erdőkövesd, Istenmezeje, Galyatető, Felsőtold, Homokterenye, Karancsság, Kishartyán, Kutasó, Lucfalva, Jánosakna, Mátraalmás, Mátranovák, Mátraterenye, Mátramindszent, Mátraverebély, Nagykeresztúr, Nagylengend, Nádújfalu, Nemti, Piliny, Pétervására, Rimóc, Ságújfalu, Szalmatercs, Szuha (Szuha-Gombás tó), Salgótarján (Baglyasalja, Belváros, Haris köz, Zagyvapálfalva, Salgóbánya), Szúpatak, Szentkút, Szécsény, Szorospatak, Somoskőújfalu, Somlyóbánya, Sóshartyán, Rákóczibánya, Váraszó, Vizslás (Vizslás-Újlak), Varsány

Továbbá a salgótarjáni és bátonyterenyei ipari parkok. Az alábbi települések vonzáskörzetéről érdeklődjön az ügyfélszolgáltatunkon.

 

További tájékoztatást a 06 (30) 9427180 vagy a 06 (32) 418-018 ügyfélszolgálati számainkon kaphat!

Kollégáink folyamatosan dolgoznak a hálózatunk fejlesztésén, így egyre több helyen érhető el optikai csatlakozási lehetőség.

* A díjtalan telepítést kizárólag új előfizetőink vehetik igénybe! Ha korábban lemondott előfizetését szeretné újra igénybe venni, akkor cégünk a telepítés díját felszámolja! További információkat az ügyfélszolgálatunkon kérhet ezzel kapcsolatban.


Ügyféltámogatás

Megrendelés esetén szakképzett kollégák a lehető legrövidebb időn belül személyesen telepítik otthonában vagy irodájában a szükséges eszközöket.

Leendő Ügyfeleink megkereséséit várjuk az ügyfélszolgálati számainkon. Továbbá jelenlegi Ügyfeleink esetleg problémáit akár telefonon, akár a helyszínre kiérkező kollégák a lehető leghamarabb orvosolják.

További tájékoztatást a 06 (30) 9427180 vagy a 06 (32) 418-018 ügyfélszolgálati számainkon kaphat!


Vállalati internet szolgáltatás

Fejlessze vállalkozását a vállalati internet és telefon szolgáltatásunkkal! Megbízható internet kapcsolat ma már elengedhetetlen egy vállalkozás számára, hogy sikeres legyen. Szolgáltatásaink a munkatársak munkáját és teljesítményét elősegítve javíthatják az üzlete sikerét. Egyéb vállalati és üzleti szolgáltatásainkkal kapcsolatban keresse fel a Vállalati internet oldalunkat.

Vállalati Internet szolgáltatás

További tájékoztatást a 06 (30) 9427180 vagy a 06 (32) 418-018 ügyfélszolgálati számainkon kaphat!


Technológia

Mikrohullám internet kapcsolat

A mikrohullámú internet technológia lehetővé teszi, hogy az adótornyok által lefedett területen igénybe vegyék szolgáltatásainkat a jelenlegi és leendő Ügyfeleink. Ezen eszközök az időjárásra nem érzékeny módon kommunikálnak. Azonban az ellátópontra a lehető legjobb rálátás szükséges a legjobb kapcsolatért. A csatlakozáshoz csak egyetlen antennára van szükség.

Optika internet

A hétköznapokban is megjelenő optikai kábel technológiát használva egyre több helyen érhető el a hálózatunkban ilyen összeköttetés, amely nagy sebességet, alacsony válaszidőt és stabil kapcsolatot biztosít. Erről a megoldásainkról és hálózati infrastruktúra kiépítéssel kapcsolatban az ügyfélszolgálatunkon kérhet tájékoztatást. Lakossági ügyfeleink egyes területeken új generációs modern optikai hálózaton keresztül kapcsolódhatnak hálózatunkra.

WiFi

A WiFi technológia a 2.4 és 5 GHz frekvenciatartományokon képes mikrohullámú kommunikációt végezni. Ehhez szükség van egy WiFi kommunikációra alkalmas routerre vagy access point-ra.

TP-Link Router konfigurálása

Hálózatunk

Hálózatunkban Mikrotik, Ubiquiti, NEC és RACOM eszközöket használunk, mely képesek minőségi szolgáltatások biztosítására.

Fix és Publikus IP cím

Lehetővé teszi, hogy az Ügyfelünk állandó és publikus IP címet használjon a hálózatunkban. Ennek segítségével az Ügyfeleink eszközei a világhálóról is elérhetővé válnak. Ilyen esetek lehetnek például: kamerarendszerek

PPPoE

Ennek a technológiának a segítségével az előfizetőink internet kapcsolatai hatékonyabban adminisztrálhatóak. A PPPoE az angol Point-to-Point Protocol over Ethernet mozaikszava, magyarul pont-pont protokoll Etherneten keresztül. A PPPoE teszi lehetővé, hogy a hagyományos analóg modemes hozzáféréshez hasonlóan „betárcsázzunk” DSL-alapú kapcsolattal is, vagyis azonosítsuk magunkat a szolgáltató felé.

PPPoE leírások


Referenciáink

Büszkeségünk, hogy rengeteg helyi vállalkozás és cég választotta a szolgáltatásainkat. A térség ipari parkjaiban létesített optikai hálózatunkon keresztül képesek vagyunk kiszolgálni a cégek és vállalkozások igényei. A referenciáink között szerepelnek rendezvények, ahol internet szolgáltatásunk volt megosztva az oda látogató vendégek számára. A salgótarjáni strandkézilabda tornán a vállalkozásunk biztosította a Sport1 számára az internetes kapcsolatot, melyen keresztül valósították meg a tv-s élő közvetítést. A térség több önkormányzata választotta az internetes és telefonos szolgáltatásainkat.

Események, rendezvények és egyéb

 • I. Kemerovói Disznótoros nap (Ingyenes Wi-Fi szolgáltatás)
 • Palóc Roham 2019-2020 (Ingyenes Wi-Fi szolgáltatás)
 • Salgo Cup EBT strandkézilabda torna (Interneten keresztüli élő tv-s közvetítéshez használt kapcsolat és ingyenes Wi-Fi szolgáltatás)
 • TarjánFeszt 2018 (Ingyenes Wi-Fi szolgáltatás)
 • Sport1 (Élő tv-s sportközvetítéshez internet kapcsolat)
 • Virtual SimRacing (Szerver elhelyezés bérelt vonali kapcsolat végén)
 • Garzon toronyház (ingyenes internet szolgáltatás a egészségügyi dolgozók számára)

Vásároljon eszközöket internet szolgáltatásához

Vásároljon hálózati eszközöket tőlünk az otthoni vagy munkahelyi vezeték nélküli internetes kapcsolatához.

További tájékoztatást a 06 (30) 9427180 vagy a 06 (32) 418-018 ügyfélszolgálati számainkon kaphat!


 

Lakossági Internetes csomagjaink

Alap

4300 Ft / hó

 • Díjtalan telepítés
 • 3Mbit/s

Egyedi

3300 Ft / hó

 • Díjtalan telepítés
 • 5Mbit/s

Panel

2200 Ft / hó

 • Díjtalan telepítés
 • 5Mbit/s
Települések, ahol a Toldinet Kft szolgáltat: Cégünk, az alábbi településeken biztosít internet szolgáltatásokat: Alsótold, Bárna, Bokor, Bátonyterenye (Kisterenye, Nagybátony, Maconka, Nagyszarisznyó, Szúpatak), Garáb, Dorogháza, Erdőkövesd, Istenmezeje, Galyatető, Felsőtold, Homokterenye, Karancsság, Kishartyán, Kutasó, Lucfalva, Jánosakna, Mátraalmás, Mátranovák, Mátraterenye, Mátramindszent, Mátraverebély, Nagykeresztúr, Nagylengend, Nádújfalu, Nemti, Piliny, Pétervására, Rimóc, Ságújfalu, Szalmatercs, Szuha (Szuha-Gombás tó), Salgótarján (Baglyasalja, Belváros, Haris köz, Zagyvapálfalva, Salgóbánya), Szúpatak, Szentkút, Szécsény, Szorospatak, Somoskőújfalu, Somlyóbánya, Sóshartyán, Rákóczibánya, Váraszó, Vizslás (Vizslás-Újlak), Varsány
MegnevezésAlapcsomagPanelnetEgyedi
Garantált letöltési sebesség0.50 Mbit/s0.50 Mbit/s0.50 Mbit/s
Garantált feltöltési sebesség0.12 Mbit/s
0.12 Mbit/s0.12 Mbit/s
Böngészési sebesség3.00 Mbit/s5.00 Mbit/s5.00 Mbit/s
Letöltési sebesség1.50 Mbit/s2.00 Mbit/s2.00 Mbit/s
Feltöltési sebesség0.25 Mbit/s0.51 Mbit/s0.76 Mbit/s
Havi előfizetési díj4300 Ft + áfa(5%)2200 Ft + áfa(5%)3300 Ft + áfa(5%)
E-mail2 db2 db2 db
Webtárhely50 Mb50 Mb50 Mb
Publikus IP cím (1 db)3000 Ft + áfa(27%)3000 Ft + áfa(27%)3000 Ft + áfa(27%)