Internet

Mikrohullámú és optikai távközlési rendszerünkön megvalósított otthoni internet szolgáltatásunk előnye: olcsó, nagy sávszélességű, megbízható, állandó hozzáférésű szolgáltatást biztosítunk egyéb járulékos költségek nélkül.*

Gyors telepítés vállalunk olyan területeken, ahol más szolgáltatások nem elérhetőek! Igyekszünk a mai trendeknek megfelelni, legyen az online streaming média, távmunka, online tanulás vagy csak böngészés. Cégünk folyamatos fejlesztések eredményeképp stabil internet kapcsolatot biztosít mikrohullámon és optikai hálózatunkon keresztül. Ügyfélszolgálatunk és technikai személyzetünk ügyfélcentrikusan és gyorsan orvosolja az esetleges hibákat.

Megrendelés és információk a 06 (30) 94 27180 vagy a 06 (32) 700-017 telefonszámokon vagy a toldi [kukac] toldinet.hu email címen.

 

Kattintson a kívánt szolgáltatás képére.

Otthoni szolgáltatások Vállalati internet

 


Internet előnyei

Az internet számos előnnyel jár, és a mai világban szinte mindenki számára elérhető:

  1. Kommunikáció: Az internet lehetővé teszi az emberek számára, hogy könnyen és gyorsan kommunikáljanak egymással a világ bármely pontján. Az e-mail, a videokonferenciák és a közösségi média platformok segítségével az emberek könnyen tartják a kapcsolatot egymással, akár az otthonuktól távol is.
  2. Információ: Az internet a világ legnagyobb és legátfogóbb információforrása. Az emberek bármilyen témában, bármikor keresést végezhetnek az interneten, hogy megtalálják azokat az információkat, amelyekre szükségük van. Az oktatásban, az üzleti életben, a kutatásban és a mindennapi életben az internet számos lehetőséget kínál az embereknek az információk megszerzésére.
  3. Online vásárlás: Az internet lehetővé teszi az emberek számára, hogy kényelmesen vásároljanak otthonról, és számos lehetőséget kínál az árak és a termékek összehasonlítására. Az online vásárlás gyors és kényelmes, és lehetővé teszi az embereknek, hogy széles körű termékkínálatból válasszanak.
  4. Szórakozás: Az internet számos szórakozási lehetőséget kínál az embereknek, például a filmek, a zenék, a játékok és a közösségi média platformok. Az emberek könnyen elérhetik ezeket a szórakozási lehetőségeket bármikor és bármilyen helyről, és széles körű választék áll rendelkezésükre.
  5. Munkavégzés: Az internet lehetővé teszi az emberek számára, hogy otthonról dolgozzanak, és számos lehetőséget kínál a távmunkára. Ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy rugalmasabb munkaidőben dolgozzanak, és csökkentse az utazással járó stresszt és költségeket.
  6. Oktatás: Az internet lehetővé teszi az emberek számára, hogy online tanuljanak, és számos online oktatási lehetőséget kínál. Az online tanfolyamok és az e-learning platformok lehetővé teszik az emberek számára, hogy rugalmasan tanuljanak, és javítsák szakmai és személyes készségeiket.

 


Ügyféltámogatás

Megrendelés esetén szakképzett kollégák a lehető legrövidebb időn belül személyesen telepítik otthonában vagy irodájában a szükséges eszközöket.

Leendő Ügyfeleink megkereséséit várjuk az ügyfélszolgálati számainkon. Továbbá jelenlegi Ügyfeleink esetleg problémáit akár telefonon, akár a helyszínre kiérkező kollégák a lehető leghamarabb orvosolják.

Megrendelés és információk a 06 (30) 94 27180 vagy a 06 (32) 700-017 telefonszámokon vagy a toldi [kukac] toldinet.hu email címen.

 


Referenciáink

Büszkeségünk, hogy rengeteg helyi vállalkozás és cég választotta a szolgáltatásainkat. A térség ipari parkjaiban létesített optikai hálózatunkon keresztül képesek vagyunk kiszolgálni a cégek és vállalkozások igényei. A referenciáink között szerepelnek rendezvények, ahol internet szolgáltatásunk volt megosztva az oda látogató vendégek számára. A salgótarjáni strandkézilabda tornán a vállalkozásunk biztosította a Sport1 számára az internetes kapcsolatot, melyen keresztül valósították meg a tv-s élő közvetítést. A térség több önkormányzata választotta az internetes és telefonos szolgáltatásainkat.

Referenciáink

 


Részletes szolgáltatási területünk

Nógrád megye Heves megye Salgótarjánon belül
Alsótold Erdőkövesd Salgótarjáni Ipari Park
Bátonyterenye Istenmezeje Beszterce lakótelep
Bátonyterenye Ipari Park Galyatető Kemerovó lakótelep
Bátonyterenye – Kisterenye Pétervására Belváros
Bátonyterenye – Nagybátony Mátraalmás Haris köz
Bátonyterenye – Maconka   Salgóbánya
Bátonyterenye – Nagyszarisznyó   Somlyóbánya
Bátonyterenye – Szorospatak   Zagyvapálfalva
Bátonyterenye -Szúpatak   Losonci út
Bárna   Ruhagyári út
Bokor   Béke körút
Garáb   Kercseg út
Dorogháza   Füleki út
Felsőtold   Baglyasalja
Kishartyán    
Kutasó    
Karancsság    
Mátranovák    
Mátraterenye    
Mátraterenye – Homokterenye    
Mátramindszent    
Mátraverebély-Szentkút    
Mátraverebély-Kányás    
Nagylóc    
Nádújfalu    
Nemti    
Piliny    
Sóshartyán    
Ságújfalu    
Szalmatercs    
Szuha    
Szuha-Gombástó    
Salgótarján    
Szécsény    
Rákóczibánya    
Váraszó    
Vizslás    
Vizslás-Újlak    
Varsány