MÁV telepen internetes hálózat karbantartása és fejlesztése emelőkosaras gép segítségével

A MÁV telepen internetes hálózat karbantartása és fejlesztése a bérelhető Socage ForSte 32DJ 32 méteres emelőkosaras gép segítségével. A kollégáink karbantartási és fejlesztési munkáik során is az emelőkosaras gépeinket használják a gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb munkavégzéshez.

Helyszín: Salgótarján, Nógrád megye

Socage ForSte 32DJ – 32 méteres emelőkosaras gép

Kérjen tőlünk ajánlatot ügyfélszolgálati elérhetőségeinken a bérelhető munkagépeinkkel kapcsolatban.

Megrendelés és információk: +36309427180 vagy toldi [kukac] toldinet.hu email címen.

A kollégáink karbantartási és fejlesztési munkáik során is az emelőkosaras gépeinket használják a gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb munkavégzéshez.


További leírás a munkagépről

A gépparkunkat nemrégiben bővítettük egy Socage ForSte 32DJ 32 méteres emelőmagasságú gép beszerzésével, mely 19 méteres oldalkinyúlásával, nagy kosárméretével és 300 kg-os terhelhetőségével elégítheti ki a megrendelőink széles körű igényeit. Bérbe vehető autónk a legjobb megoldás magasban végzendő munkák gyors és hatékony kivitelezéséhez. Az emelőkosaras gépek költséghatékony megoldást biztosítanak egyszerűbb és bonyolultabb feladatok elvégzésére is egyaránt. Komfortos segítséget nyújtanak magasban végzendő munkák elvégzésére. Emellett energiát és időt spórolhatnak meg bizonyos feladatok során. Emelőkosaras gépünk kiváló megoldások például műszaki vagy építőipari feladatokhoz.