Vállalati Internet

Fejlessze vállalkozását a vállalati internet és telefon szolgáltatásunkkal! Megbízható internet kapcsolat ma már elengedhetetlen egy vállalkozás számára, hogy sikeres legyen. Szolgáltatásaink a munkatársak munkáját és teljesítményét elősegítve javíthatják az üzlete sikerét. Üzleti szolgáltatásaink megbízható és rugalmas működést biztosítanak ügyfeleinknek.

Cégünk számára fontos, hogy a partnereinknek minőséget biztosítsunk, így üzleti ügyfeleinknek számára optikai hálózaton keresztül szimmetrikus bérelt vonali összeköttetést szolgáltassunk. A szolgáltatási területünkön belül készen állunk, hogy kiszolgáljuk a helyi vállalkozásokat és vállalatokat üzleti internet szolgáltatásunkkal. Elsősorban kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok és továbbá a közintézmények számára ajánljuk.

Technológiai oldalon igyekszünk partnereink számára a lehető legjobb megoldásokat biztosítani. Az optikai és mikrohullámú technológiákat bevetve biztosítani a magas rendelkezésre állás és sebességet. Továbbá az alacsony válaszidőt.

Számos partnerünk veszi igénybe a salgótarjáni és a bátonyterenyei ipari parkokban ezen kapcsolatainkat.  Továbbá Salgótarján belvárosában a cégeknek vállalati szintű optikai nagy sebességű kapcsolatot biztosítunk, ezzel elősegítve működésüket. Ezen szolgáltatásunk kiváló megoldás, ha önnek elengedhetetlen az üzletfolytonosság és az állandó rendelkezésre állás.

Kiemelkedő referenciáink között telephelyek, üzletek, gyárak, önkormányzatok, magánorvosi rendelő, irodahelyiségek és egyéb vállalkozások is találhatók, így biztosan Önnek is megtaláljuk a vállalkozásához illő csomagot!

Megrendelés, ajánlatkérés és információk a 06 (30) 94 27180 vagy a 06 (32) 700-017 telefonszámokon vagy a toldi [kukac] toldinet.hu email címen. Köszönjük!

Kapcsolat

 


Bérelt vonali kapcsolat előnyei

Kiemelkedő rendelkezésre állás

Szimmetrikus és garantált nagy sebességű le- és feltöltési sebesség

A hagyományos internet előfizetésekhez képest a le- és a feltöltési sebesség megegyezik a garantált sebességgel. A sávszélesség teljesen egyedi és az igényekhez igazított.

Szolgáltatói központi felügyelet

A bérelt vonali kapcsolatainkat központilag felügyeljük. Folyamatosan ellenőrzött internet kapcsolattal rendelkeznek ügyfeleink. Ennek előnye a hagyományos előfizetésekhez képest, hogy azonnal értesülünk az Ön kapcsolatát érintő problémákról. A kapcsolatát állandóan monitorozzuk. Szolgáltatásunktól független probléma esetén kontakt személyt tájékoztatjuk.

Kiemelkedő támogatás

Esetleg jövőbeli igényei és probléma esetén prioritást élveznek a bérelt vonali Előfizetőink. Hálózati probléma esetén azonnal megkezdjük a helyreállítást.

Akár optikai csatlakozás (szolgáltatás igénybevételi helyfüggő)

Nagy sebességű optikai kapcsolat segítségével alacsony válaszidő és magas sebességű internet kapcsolat vehető igénybe.

Akár nagy sebességű mikrohullámú pont-pont csatlakozás (szolgáltatás igénybevételi helyfüggő)

Nagy sebességű pont-pont kapcsolat segítségével valósul meg a csatlakozás, melynek előnye, hogy a csatlakozási ponton kizárólag az Ön adatforgalma halad át.

Publikus IP cím lehetőség

Akár publikus és fix IP címet is tudunk biztosítani annak érdekében, ha a szolgáltatását webszerverhez, kamerarendszerhez és ehhez hasonlókhoz felhasználná.

Neves gyártók magas teljesítményű eszközei

Az iparban elismert márkájú és magas minőségű berendezések biztosítják a kapcsolatot a jelenlegi és a leendő Ügyfeleink számára.

Telefon megoldások

Vegye igénybe üzleti telefonos megoldásainkat. Több telefon vonalnál érdemes telefonközpontot használni a hatékonyabb működés érdekében.

Ideális önálló kiszolgáló(k) üzemeltetéséhez

Üzemeltessen vállalati internet szolgáltatásunkon keresztül web, levelező vagy egyéb kiszolgálókat.

 


Referenciáink

Büszkeségünk, hogy rengeteg helyi vállalkozás és cég választotta a szolgáltatásainkat. A referenciáink között szerepelnek rendezvények, ahol internet szolgáltatásunk volt megosztva az oda látogatók számára. A salgótarjáni strandkézilabda tornán a vállalkozásunk biztosította a Sport1 számára az internetes kapcsolatot, melyen keresztül valósították meg a tv-s élő közvetítést. A térség több önkormányzata választotta az internetes és telefonos szolgáltatásainkat.

Referenciáink

 


Lefedettségi területeink

Toldinet

A szolgáltatási területünk szerint Nógrád és Heves megyei településeken biztosítunk internet, vezetékes telefon, IPTV és vállalati internet szolgáltatásokat.

Kollégáink folyamatosan dolgoznak a hálózatunk fejlesztésén, így egyre több helyen érhető el optikai csatlakozási lehetőség. Az alábbi települések vonzáskörzetéről érdeklődjön az ügyfélszolgáltatunkon.

Cégünk, az alábbi településeken biztosít internet szolgáltatásokat:

Nógrád megye Heves megye Salgótarjánon belül
Alsótold Erdőkövesd Salgótarjáni Ipari Park
Bátonyterenye Istenmezeje Beszterce lakótelep
Bátonyterenye Ipari Park Galyatető Kemerovó lakótelep
Bátonyterenye – Kisterenye Pétervására Belváros
Bátonyterenye – Nagybátony Mátraalmás Haris köz
Bátonyterenye – Maconka   Salgóbánya
Bátonyterenye – Nagyszarisznyó   Somlyóbánya
Bátonyterenye – Szorospatak   Zagyvapálfalva
Bátonyterenye -Szúpatak   Losonci út
Bárna   Ruhagyári út
Bokor   Béke körút
Garáb   Kercseg út
Dorogháza   Füleki út
Felsőtold   Baglyasalja
Kishartyán    
Kutasó    
Karancsság    
Mátranovák    
Mátraterenye    
Mátraterenye – Homokterenye    
Mátramindszent    
Mátraverebély-Szentkút    
Mátraverebély-Kányás    
Nagylóc    
Nádújfalu    
Nemti    
Piliny    
Sóshartyán    
Ságújfalu    
Szalmatercs    
Szuha    
Szuha-Gombástó    
Salgótarján    
Szécsény    
Rákóczibánya    
Váraszó    
Vizslás    
Vizslás-Újlak    
Varsány    
     

 


Optikai megoldásaink

Az optikai kábel egy nagyon kis átmérőjű üvegszálból és a körülötte lévő héjból áll vezeték. Működési elve a fénysugarak visszaverődésén alapul. A két végpont között közlekedő fénysugarakat használják digitális információk továbbítására. Ezt a fajta átviteli közeget nem befolyásolja a környezetben előforduló interferenciák és zajok. A hagyományos réz alapú kábelekhez összehasonlítva az optikai kábelek sokkal nagyobb sávszélességet biztosít. A szálak egyaránt készülhetnek átlátszó műanyagból vagy üvegből, a nagy távolságú kommunikációkhoz alkalmazott szálak mindig üvegből készülnek, mert az üvegszálnak kisebb a csillapítása, ezáltal nagyobb távolságok ívelhetőek át vele. Az interferenciákra nem érzékeny technológia, így tökéletesen alkalmas ipari felhasználásban is akár.

Előnyei:

 • Nagyobb távolságok áthidalása esetén
 • Esetleges interferencia elkerülhető vele nagyobb áramú vezetékek mellett
 • Nagyobb sávszélesség elérése
 • Biztonságos
 • Stabil kapcsolat
 • Időtálló beruházás

Cégünk a modern optikai hálózatok és kábelezésekkel is foglalkozik. Ezen technológia már több helyen is jelen van az internetes hálózatunkban. Keressen minket bizalommal!

 • Optikai kábelek behúzása és kábelezés
 • Optika szálhegesztés
 • Hálózat mérése és jegyzőkönyv készítés

Megrendelés és információk a 06 (30) 94 27180 vagy a 06 (32) 700-017 telefonszámokon vagy a toldi [kukac] toldinet.hu email címen. Köszönjük!

 


Hálózatunk

Internet

Cégünk igyekszik a hálózatban minél több helyen alkalmazni az optikai technológiát, hogy ezzel javítsa a felhasználói élményt és a stabilitást. Bizonyos területeken már a végfelhasználók közvetlenül optikán keresztül képesek csatlakozni a hálózatunkra.

 


Foglalkozunk még

 • Nagy sebességű vállalati internet kapcsolat
 • Optikai hálózatok (szálhegesztés, kábelezés és mérés, jegyzőkönyv)
 • Vezetékes és vezeték nélküli hálózati infrastruktúra kiépítés
 • Strukturált hálózatok
 • Fix és publikus IP cím szolgáltatás
 • Webtárhely szolgáltatás
 • Domain regisztráció
 • Internetes és informatikai szolgáltatások
 • Telefonrendszerek
 • Wifi hálózat kiépítése
 • Kábelhálózat kiépítése
 • Irodai infrastruktúra tervezés

Üzleti szolgáltatásunkat a nagy sebességű és alacsony válaszidőt igénylő ügyfeleink számára ajánljuk. Az optikai technológia a fény segítségével biztosít nagy sebességet és időtálló technológiát. Manapság nem újdonság, ha kiépített vezetékes vagy vezeték nélküli technológiával (WiFi) rendelkezik egy ügyfél (Kábelhálózat kiépítése, irodai infrastruktúra tervezés). A fix és publikus IP cím lehetővé teszi, hogy az Ügyfelünk állandó és publikus IP címet használjon a hálózatunkban. Ennek segítségével az Ügyfeleink eszközei a világhálóról is elérhetővé válnak. Ilyen esetek lehetnek például: kamerarendszerek. A telefonközpontok vagy alközpontok képesek a külső és belső telefonvonalak összekapcsolását. Képesek a belső vonalak között kapcsolatot teremteni. Például egy cégen belül a munkatársak közötti hívások lebonyolításához.

 


Technológia

Mikrohullám

A mikrohullámú internet technológia lehetővé teszi, hogy az adótornyok által lefedett területen igénybe vegyék szolgáltatásainkat a jelenlegi és leendő Ügyfeleink. Ezen eszközök az időjárásra nem érzékeny módon kommunikálnak. Azonban az ellátópontra a lehető legjobb rálátás szükséges a legjobb kapcsolatért.

 

Optika

A hétköznapokban is megjelenő optikai kábel technológiát használva egyre több helyen érhető el a hálózatunkban ilyen összeköttetés, amely nagy sebességet, alacsony válaszidőt és stabil kapcsolatot biztosít. Erről a megoldásainkról és hálózati infrastruktúra kiépítéssel kapcsolatban az ügyfélszolgálatunkon kérhet tájékoztatást. Lakossági ügyfeleink egyes területeken új generációs modern optikai hálózaton keresztül kapcsolódhatnak hálózatunkra.

 

WiFi

A WiFi technológia a 2.4 és 5 GHz frekvenciatartományokon képes mikrohullámú kommunikációt végezni. Ehhez szükség van egy WiFi kommunikációra alkalmas routerre vagy access point-ra.

TP-Link Router konfigurálása

 

Hálózatunk

Hálózatunkban Mikrotik, Ubiquiti és RACOM eszközöket használunk, mely képesek minőségi szolgáltatások biztosítására.

 

PPPoE

Ennek a technológiának a segítségével az előfizetőink internet kapcsolatai hatékonyabban adminisztrálhatóak. A PPPoE az angol Point-to-Point Protocol over Ethernet mozaikszava, magyarul pont-pont protokoll Etherneten keresztül. A PPPoE teszi lehetővé, hogy a hagyományos analóg modemes hozzáféréshez hasonlóan „betárcsázzunk” DSL-alapú kapcsolattal is, vagyis azonosítsuk magunkat a szolgáltató felé.

PPPoE leírások

 

Fix és Publikus IP cím

Lehetővé teszi, hogy az Ügyfelünk állandó és publikus IP címet használjon a hálózatunkban. Ennek segítségével az Ügyfeleink eszközei a világhálóról is elérhetővé válnak. Ilyen esetek lehetnek például: kamerarendszerek, webszerver, NAS szerver